Meer zelfredzaamheid met DAPR-sta 

DAPR-sta is geschikt voor mensen die zelfstandig bewegen. Eventueel maak je gebruik van een rollator of een wandelstok. Het vastpakken van een rits of dichtdoen van een knoop is lastig.

De grootste winst van dit ontwerp is dat mensen vaak weer zelfstandig naar het toilet kunnen en zich zelfstandig kunnen aankleden. 

Het wordt het meest gekozen door mensen met bijvoorbeeld parkinson, niet aangeboren hersenletsel of reuma. 

DAPR-sta is geschikt voor mensen die zelfstandig bewegen, thuis wonen of begeleid wonen. Eventueel maakt iemand gebruik van een rollator of een wandelstok. Het vastpakken van een rits of dichtdoen van een knoop is (vaak) lastig. 

De basis versie “sta” heeft zakken, elastieken band, verhoogde achterkant, rechte pijpen en een lusje rechts om daar je telefoon of sleutelbos aan te maken.

De “plus” versie heeft als toevoeging een gulp met ritsringetje en haaksluiting voor. Deze broek lijkt het meest op een “normale” broek en geeft vaak veel zelfredzaamheid terug.

Bestelomschrijving heren:

BOB sta

BOB sta plus

Bestelomschijving dames:

MIEKE sta

MIEKE sta plus

Lees hieronder waarom de volgende klant voor DAPR-sta heeft gekozen

“ik kan geen broek vinden in de winkel die goed past bij wat ik nodig heb”

Mieke draagt een DAPR-sta, de variant met steekzakken. Ze maakt gebruik van een rollator bij het lopen. En draagt een orthese aan haar been. Met dit model kan ze zichzelf makkelijker aankleden, omdat ze geen ritsen en knoopje hoeft dicht te doen. De broekspijpen zijn recht, zodat ze makkelijker zich kan aankleden. Voor haar een uitkomst.

Weten of dit bij je past? Laat je gegevens achter via het onderstaande formulier en ik neem contact met je op.

7 + 10 =

Elke laatste zaterdag van de maand is er een open atelier. Meer weten? Kijk in de agenda. wees welkom! Sluiten