Zit je in een rolstoel?

Zit je in een rolstoel? Dan past DAPR-zit goed bij jou. De rolstoelbroek die je comfort biedt en stijl. Fijn dat de broek niet knelt om de buik. Het materiaal is zacht en soepel en lichaamswarmte wordt goed afgevoerd. De broeken zijn slijtvast en kunnen dagelijks gewassen worden. Het is een optie om ritsen toe te voegen. Daardoor wordt het makkelijker om incontinentiemateriaal te controleren of om naar de wc te gaan.
De basisversie “zit” knelt niet om de buik. Dat is zowiezo fijn als je zit en extra fijn als je een katheter hebt. De achterkant is extra verhoogd. Er is ruimte voor incontinentiemateriaal. Het materiaal is zacht en soepel en lichaamswarmte wordt goed afgevoerd. Er zijn sierzakken opgestikt.

 

De broeken zijn slijt- en sjorvast en kunnen dagelijks gewassen worden. Doordat het sjorvast is, wordt aankleden door verplegend personeel of mantelzorg ook makkelijker.

 

De “plus” versie heeft als toevoeging 2 korte ritsen, tot ongeveer de heup. Daardoor wordt het makkelijker om incontinentiemateriaal te controleren of om naar de wc te gaan.

De achterkant van de roltoel broek is hoger. Er zit elastiek in de band. In de basis uitvoering is de broek voorzien van sierzakken en een siergulp. Verder zijn er geen knopen of ritsen.
De achterkant is hoger, dat is fijn in een rolstoel. Er zit elastiek in de band. In de basis uitvoering is de broek voorzien van sierzakken en een siergulp. Verder zijn er geen knopen of ritsen.

Lees hieronder waarom de volgende klanten voor DAPR-zit hebben gekozen

"Ik draag graag een spijkerbroek, maar dat werkt niet. Knoopjes en ritsen werken voor mij niet en van de dikte van de naden krijg ik last". Ivo zit in een rolstoel en draagt DAPR-zit, belangrijk dat hij geen huidirritatie krijgt door naden of materiaal en het moet natuurlijk wel een beetje stoer zijn. Praktische details, de achterkant is extra verhoogd. De broekspijpen zijn recht, dat past beter bij zijn schoenen. Het materiaal is 98% katoen en 2% dat helpt bij het goed kunnen afvoeren van lichaamswarmte.
“Ik draag graag een spijkerbroek, maar dat werkt niet. Knoopjes en ritsen werken voor mij niet en van de dikte van de naden krijg ik last”. Ivo zit in een sportieve rolstoel en draagt DAPR-zit, belangrijk dat hij geen huidirritatie krijgt door naden of materiaal en het moet natuurlijk wel een beetje stoer zijn. Praktische details, de achterkant is extra verhoogd. De broekspijpen zijn recht, dat past beter bij zijn schoenen. Het materiaal is 98% katoen en 2% dat helpt bij het goed kunnen afvoeren van lichaamswarmte.
"Ik wil ook wel eens netjes gekleed gaan. Normaal draag ik een spijkerbroek, maar een pantalon lijkt me ook leuk." Merel draagt een DAPR-zit. Deze is aangepast op de zittende houding. Het materiaal is zacht en soepel. De broek knelt niet aan de buik. De stof die ze hier draagt, voelt qua comfort als een joggingbroek, maar dan veel luchtiger. Een joggingbroek heeft zo'n zacht laagje aan de binnenkant waarvan je best wel kunt zweten als je in een rolstoel zit. Dat heeft deze niet. Door het fijne streepje ziet het er netjes uit en is het te dragen als een pantalon, maar ook wat sportiever.
“Ik wil ook wel eens netjes gekleed gaan. Normaal draag ik een spijkerbroek, maar een pantalon lijkt me ook leuk.” Merel draagt een DAPR-zit. Deze is aangepast op de zittende houding. Het materiaal is zacht en soepel. De broek knelt niet aan de buik. De stof die ze hier draagt, voelt qua comfort als een joggingbroek, maar dan veel luchtiger. Een joggingbroek heeft zo’n zacht laagje aan de binnenkant waarvan je best wel kunt zweten als je in een rolstoel zit. Dat heeft deze niet. Door het fijne streepje ziet het er netjes uit en is het te dragen als een pantalon, maar ook wat sportiever.
Maarten draagt een DAPR-zit in zijn rolstoel en is eindelijk van het joggingbroekimago af en draagt nu een goed passende broek in stijl die voldoende comfort biedt
“ik draag altijd een joggingbroek en nu wil ik weleens wat anders aan tijdens het uitgaan”. Maarten draagt een DAPR-zit en voor hem heb ik een stoere spijkerbroek gemaakt. Een broek die wijd genoeg is aan de benen om het makkelijk aan te trekken, maar wel strak genoeg om huidirritatie te voorkomen. Voor hem heb ik sterke stof gekozen, omdat hij liggend wordt aangekleed, zodat de broek lang meegaat.
Past dit bij jou? Laat je gegevens achter en ik neem contact met je op.

7 + 1 =

Elke laatste zaterdag van de maand is er een open atelier. Meer weten? Kijk in de agenda. wees welkom! Sluiten