Aanbod

Wat past bij jou?

DAPR pants heeft 2 broektypes voor zowel mannen als vrouwen. Beide met het comfort a la joggingbroek maar dan in stijl, jouw stijl.

Waar een gewone broek achter te laag zit, een spijkerbroek knelt en een joggingbroek niet je smaak is, komt DAPR pants daarin tegemoet en biedt je een stijlvol alternatief op maat.

DAPR pants heeft weinig naden op het zitvlak  en bij het stuitje wat decubitus voorkomt. Het heeft een hogere achterkant, dus geen koude rug meer of incontinentiemateriaal wat er achter uitsteekt.

Materiaal is zorgvuldig uitgekozen. De broeken worden gemaakt van 98% katoen en 2% elasthan. Het kan daardoor goed de lichaamswarmte afvoeren en voelt aangenaam aan de huid.

Prijs broektype 1: 150 euro

Prijs broektype 2: 220 euro

Prijs is incl. materiaal naar keuze en maatwerk, service aan huis in regio Rotterdam.

Bij afname van meerdere broeken, gelden andere prijzen.  Neem contact op voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Via via zijn we in contact gekomen met Daphne. Ik heb ALS en wil niet alleen maar trainingsbroeken dragen, maar ook wel eens een nette broek die ik mooi vind. Dat is nu gelukt.

Dit zeggen zorgprofessionals over DAPR pants:

Als ergotherapeut ben ik betrokken geweest bij de ontwikkeling van DAPR pants. Het is een broek die helpt bij zelfstandigheid vergroten of behouden bij onder meer Parkinsonpatienten. En daarmee de kwaliteit van leven te vergroten. Doordat de broek zo goed op maat is, wordt het risico op ongemakken zoals decubitus en drukplekken verminderd. Het is een broek die net zo makkelijk aangaat als een joggingbroek, maar dan stijlvol.

Marcella de Oude, Ergotherapeut