Hoe weet ik of het wat voor mijn vader of moeder is?

Lees meer

De broek is ontworpen als je vader of moeder hulp nodig heeft met aan- en uitkleden of daarin moeite ervaart, dat het veel energie kost.

Denk bijvoorbeeld aan:

niet meer een rits kan vastpakken een knoopje open of dichtdoen is lastig het is pijnlijk om je schouders omhoog te doen, om wat in je zakken te doen zelfstandig naar het toilet gaan lukt niet of is lastig moeite met evenwicht bewaren Dat kan als gevolg zijn van ALS, parkinson, MS, Reuma, Hersenbloeding of anders.

Waarom is een broek zo belangrijk?

Lees meer

Een broek is belangrijk , omdat dat het moeilijkste kledingstuk is om aan te trekken als je een lichamelijke beperking hebt. Een broek is lastig en daarom zie ik veel mensen in een trainingsbroek. Ik vind het belangrijk dat daar nu een stijlvol alternatief voor is.

Waarom zou ik voor DAPR pants kiezen, een joggingbroek is toch veel goedkoper?

Klik hier voor meer informatie

Dat klopt, een joggingbroek is veel goedkoper. De vraag is, wat is belangrijk? Ik vind dat als je kiest voor kwaliteit dat krijg je kwaliteit, kwaliteit die je ouders verdienen. Kleding die echt past die geeft een goed gevoel, je ouders voelen zich beter. Het is de combinatie van vakmanschap en service die het verschil maken.

Hoe ziet de broek eruit?

 

kijk even op deze link voor een filmpje

Hoe kan ik een broek bestellen?

Kijk bij het kopje “werkwijze” of neem direct contact op.

Elke laatste zaterdag van de maand is er een open atelier. Meer weten? Kijk in de agenda. wees welkom! Sluiten