De aangepaste broeken zijn maatwerk. Dit betekent dat deze rekening houden met jouw voorkeuren qua comfort en stijl. Eventuele klantspecifieke wensen zijn ook mogelijk!

Jij kiest wat bij jou past, dat is vrijheid

Iedereen is uniek en bijzonder. Niet altijd volstaat een kledingstuk uit de winkel. Dat wordt opgelost met maatwerk, omdat ik vind dat iedereen het recht heeft op mooie, passende kleding die bijdragen aan je comfort.

De aangepaste broeken zijn van een perfecte pasvorm en een nette afwerking zoals je van een kleermaker mag verwachten. Ik hou van persoonlijke service en aandacht. Fijn als je niet elke keer hoeft uit te leggen hoe het zit en wat je wil.
De aangepaste broeken kenmerken zich door een stijlvolle uitstraling zonder teveel poespas. Casual, chic of sportief.

Het draait om jou.

Broeken op maat zijn vanaf 150 euro. In de shop zie je de verschillende types die ik voor je kan maken en aanpassen, zodat het echt past.

Zoek je iets anders dan een broek, neem contact op of neem een kijkje in mijn portfolio voor inspiratie.

Werkwijze

Maak een afspraak

Ik ben veel onderweg en zou het jammer vinden als je voor een dichte deur staat. Maak daarom een afspraak om in het atelier langs te komen. Ik kan ook op verzoek thuis dan wel instelling langskomen.

Passen

Tijdens de afspraak neem ik pasmodellen mee, worden maten genomen en kun je passen. Kies je stof en je kleur.

Ontvangst en geniet

Binnen 2 weken na de 1e afspraak (tenzij anders afgesproken) ontvang je de broek(en) thuisgestuurd. Het kadootje naar vrijheid. 

Prijzen die worden opgegeven zijn inclusief verzendkosten en btw. Ik hou niet van verborgen kosten. Wat je ziet is, wat je krijgt. Vergoeding voor een bezoek op locatie gaat in overleg, het ligt een klein beetje aan hoe ver het is en of ik het kan combineren met een andere afspraak. 

Bij mij komt de mens eerst, de rest wordt geregeld. 

Bellen mag altijd: 0646603564 

Contact opnemen kan ook via het onderstaand formulier:

15 + 4 =