Minder gesjor en meer energie na het aankleden

DAPR-lig biedt de uitkomst voor iemand die veel in bed ligt, liggend wordt aangekleed. Het ontzorgt de mantelzorger/hulpverlener. Het aankleden gaat veel makkelijker en is veel lichter. Dat betekent dat degene die de broek draagt ook meer energie overhoudt na het aankleden. Het is minder pijnlijk en minder vervelend. 

De broek heeft twee lange ritsen aan de zijkant. Deze kunnen boven naar beneden helemaal open en door de gulp voor, kun je de broek helemaal open leggen en iemand met 1 draaiing in de broek leggen. De rits kan ook van onder naar boven open. Dat is handig bij ortheseschoenen, wondverzorging en steunkousen.

De achterkant is extra verhoogd en daarmee geschikt voor het dragen van incontinentiemateriaal. Het materiaal is zacht en soepel en lichaamswarmte wordt goed afgevoerd. Er zijn sierzakken opgestikt.

Deze broek is geschikt voor mensen met bijvoorbeeld een dwarslaesie, spierziekten, dementie, alzheimer, parkinson, ALS, Niet Aangeboren Hersenletsel.

Lees hieronder waarom de volgende klant voor DAPR-lig heeft gekozen

“Goedemiddag, ik ben meneer Klopstra, ik heb ALS en wil geen joggingbroek meer dragen. Ik heb gehoord dat u mij kunt helpen”.

Zo is het ontstaan, de bijzondere band met meneer Klopstra. Hij draagt een DAPR-lig. Dat betekent dat hij liggend wordt aangekleed om met hulp van een tillift. Hij wordt verzorgt door mantelzorg en hulpverleners. Door deze broek zijn dagelijkse handelingen, zoals naar het toilet gaan, aan- uitkleden minder zwaar en kosten minder tijd. Dat levert energie en tijd op, kostbare tijd.

Praktische details, het materiaal is 98% katoen en 2% dat helpt bij het goed kunnen afvoeren van lichaamswarmte. De broek kan dagelijks gewassen worden. De ritsen kunnen in 2 kanten opengeritst worden. Wat handig is bij wondverzorging of steunkous vervanging. 

 

Weten of dit bij je past? Laat je gegevens achter via het onderstaande formulier en ik neem contact met je op.

5 + 1 =

Elke laatste zaterdag van de maand is er een open atelier. Meer weten? Kijk in de agenda. wees welkom! Sluiten