Broek op maat

Bij DAPR leveren we maatwerk. We vinden het belangrijk dat je een kledingstuk krijgt dat echt bij je past. Daarom is het fijn om eerst een afspraak te maken, zodat we kunnen bespreken wat je wil en wat de mogelijkheden zijn. Je krijgt advies over materiaal, pasvorm en ontwerp. 

Om de keus wat makkelijker te maken, zijn er drie basis ontwerpen, deze staan hieronder vermeld en toegelicht.

DAPR

Deze broek wordt veel gekozen door mensen die gewend zijn een joggingbroek te dragen en nu een nette pantalon willen dragen of juist een stoere spijkerbroek. Er zitten geen knopen of ritsen in en de in de band is achter elastiek verwerkt en is wat hoger. Alles gericht om het aankleden makkelijk te maken. 

Er wordt rekening gehouden met bijvoorbeeld het dragen van incontinentiemateriaal, een catheder, orthopedische schoenen, gevoeligheid voor decubitus. Laat je adviseren welk materiaal en pasvorm het beste bij je past.

De broek kost E150,- per stuk
Ben je nieuw bij DAPR dan hanteren we een speciaal tarief van E135,- 

ECHT DAPR

Deze broek wordt op dit moment het meest gekozen en richt zich het meest op het vergroten van zelfredzaamheid. Hij lijkt het meest op een pantalon zoals je hem in de winkel ziet. Mooie steekzakken, keuze voor paspelzakken achter en alle details die horen bij bij een nette pantalon. 

De mensen die hem het meest kopen, zijn mensen met bijvoorbeeld beginnende vorm van Parkinson, Reuma. Of mensen die een hersenbloeding hebben gehad. 

In het ontwerp wordt rekening gehouden met materiaal wat prettig aanvoelt aan de huid, de achterkant is hoger en er zit elastiek in verwerkt, maar een riem dragen is nog steeds mogelijk. Voorsluiting is met een knoop of broekhaak. 

De broek kost E175,-
Ben je nieuw bij DAPR dan hanteren we een speciaal tarief van E160,-

BIJZONDER DAPR

Dit is de meest bijzondere broek, hiermee ben ik begonnen en heeft zoveel meerwaarde voor zowel degene die de broek draagt als de hulpverlener. Deze broek is ontworpen voor mensen die hulp nodig hebben met aan- en uitkleden en volledig of voornamelijk in bed liggen. 

Het fijne van deze broek is dat waar voorheen aan- en uitkleden met veel sjorren aan broeken gepaard ging, hoeft dat nu niet meer. Door toepassing van ritsen op de juiste plek, gaat het allemaal veel makkelijker en sneller. Dat scheelt ontzettend veel tijd en energie voor beide partijen. 

De mensen die deze het meest kopen zijn mensen met ALS, Parkinson, of mensen die in een revalidatietraject zitten. 

 In het ontwerp wordt rekening gehouden met materiaal wat prettig aanvoelt aan de huid, dagelijks gewassen kan worden, de achterkant is hoger en er zit elastiek in verwerkt, er zijn ritsen verwerkt om aankleden makkelijker te maken. 

De broek kost E220,-
Ben je nieuw bij DAPR dan hanteren we een speciaal tarief van E200,-

Deze versie is bijzonder geschikt om in te zetten als hulpmiddel in zorginstellingen.